Technológia

 

Komplex technológiai megoldásokat kínálunk lemezalkatrészek gyártására. Legyen szó egyedi gyártásról, vagy sorozat gyártásról.

Cégünk elkötelezett híve a fejlődésnek, ezért jelentős erőforrásokat fordítunk az új technológiai megoldások alkalmazására melyek felgyorsítják és hatékonyabb megmunkálást tesznek lehetővé, ezáltal előnyt biztosítva vevőinknek.

Fő profilunk a finomlemez megmunkálás 0,5mm vastagságú lemeztől a 12mm vastagságúig. Cégünk több mint 20 éves gyártási tapasztalattal rendelkezik, a fémalkatrész gyártásban, tervezéstől egészen a késztermék kivitelezéséig. Megrendelőink számára különböző készültségi szintű termékeket állítunk elő, az egyszerű darabolástól a komplexebb alkatrészek előállításáig. 2015-ben beszerzésre került egy korszerű lézervágó gép, fiber technológiával, amellyel 12mm vastagságig tudunk lágyacélt vágni, rozsdamentes lemezt 6mm vastagságig, aluminiumot pedig 5mm-ig.  Cégünk vállal összeszerelés és összeállítást is.  Partnereinknek köszönhetően vállalunk különböző felületkezeléseket is, legyen szó porfestésről vagy különböző felületvédelmi eljárásokról (horganyzás- glvanikus és tűzi, barnítás, elektro polírozás,  eloxálás, homokszórás).

Cégünk az előkészítéshez, és a tervezéshez Solid Edge tervező szoftvert használ, az alkatrészek nyomon követéséhez, és a gyártás optimális működéséhez pedig a Clipper vállalatirányítási rendszerét használjuk.

 

Technológiai lehetőségek:

 

Lemezolló: vàgható vastagság: 0,5-4mm-ig

Élhajlítás: 5db Amada élhajlító gép 1250mm szélességtől a 3m-ig

1db Finn power élhajlító gép

1db Safan élhajlító gép

Lézervágás: Kimla fiber lézervágó gép 1500x3000mm megmunkálható lemezig.
Rozsdamentes acél 6mm, lágyacél 12mm, aluminium 6mm vágható vastagságig.

https://www.youtube.com/watch?v=Tv1J4CXrdW0&feature=youtu.be

Stanc-kivágás: 1db Amada stanc gép 1500x3000mm megmunkálható lemezméretig,
automata lemezcserélővel

1db Finn power stanc gép

Hegesztés

Ponthegesztés

Összeszerelés

Kötőelem préselés: Három PEM típusú prés gép

Présanya behúzás

Tox kötés technológia

Présgépek

Szalag csiszolok

Állványos fúrógépek

Solid Edge tervező szoftver 

Porfestés

 

Kövessen minket!